skip to Main Content
Meg Akarnak Ruházni

Meg akarnak ruházni

Már egy ideje jönnek a kritikák a százezret futott ruházatom miatt. Engedve a nyomásnak, felkerekedtem, hogy kiválasszam az utódot. A Honda ruházatát az Alpinestar készíti, így bekopogtam a Motostar boltjába, hogy szemügyre, no meg magamra vegyem a kiszemelt kabátot, nadrágot.

Elsőre kényelmes, mégis masszívnak éreztem, jó volt viselni arra a rövid időre. Azt tudni kell, hogy nálam nincs megszokási idő, nincs olyan, hogy majd betörik, majd elmúlik. Vagy azonnal jó, vagy biztosan nem fogom hordani.

Ezzel egy időben felmerült egy komoly gond. Mint a fotókon is látjátok a színe az ami egyedüliként visszatart ettől a remek cucctól. Illetve létezik a tökéletes választás, csak az pillanatnyilag nem elérhető. Szóval kell egy kis segítség. Van ez a fekete-piros kombó, ami kényelmes, megfelelően hondás, de a szín miatt inkább a tavalyi motorhoz passzol. Létezik a tökéletes színkombináció, cserébe itt a gyártás csak március után ígéri, ami az első három túrát átugorja, így azokra más megoldás kell.

A kérdés az, ti mit tennétek a helyemben? Belevágnátok a pirosba, -megjegyzem a Honda gyári reklámjában is feltűnik az Africa Twin Adventure Sports motoron ez a színkombináció- vagy megvárnátok a tökéletesen passzoló ruházatot?

Nézd meg a videót ahol mindkét ruha megjelenik. A FACEBOOKON kommentben várom a segítségeteket!

Back To Top